Усі чотири затримані в Івано-Франківську поліцейські-хабарники пройшли переатестацію - М.Кукуряк

5ec63331ea0f9dc5e802b8915103f8e987ea4e66

Чотири поліцейські, яких вчора затримали на хабарі в Івано-Франківську є колишніми працівниками міліції, які пройшли переатестацію.

Про це на сьогоднішньому брифінгу в приміщенні обласної прокуратури повідомив заступник прокурора Івано-Франківської області Микола Кукуряк, повідомляє УНН.
Поліцейські вимагали 1,5 тис. доларів США за повернення автівки місцевому мешканцю, яким той користувався за підробленими документами. Напередодні у чоловіка це авто вилучила патрульна поліція та передала його слідчим.
Загалом в корупційному правопорушенні брали участь четверо поліцейських. Зауважимо, що всі вони є колишніми працівниками міліції, які пройшли переатестацію.
Передача хабара відбувалася двома траншами. Після одержання другої частини коштів – 800 дол. США правоохоронців було затримано. Днем раніше співробітники СБ України задокументували отримання здирниками 700 доларів хабара та факт передачі авто власнику разом з підробленими документами.
Під час обшуку на робочому місці одного із затриманих правоохоронці виявили чимало необлікованих набоїв до автомата Калашникова та СВД.
Останнім проведеним обшуком встановлено причетність начальника слідчого відділу слідчого управління головного управління Національної поліції в області до отриманні частини першого траншу хабара.
Нагадаємо, як повідомяв УНН, СБУ в Івано-Франківську затримала поліцейських під час отримання хабара.

Додати коментар

Захисний код
Оновити