Суд у справі прикарпатського беркутівця, якого звинувачують у вбивстві двох жінок, перенесли

4afcad8af6655bfcb2126c5c3feb008600ea16d6

Сьогодні в Івано-Франківському міському суді перенесли слухання справи про жорстоке вбивство двох жінок у 2012 році, в якому звинувачують колишнього беркутівця Олега Рябова, передає кореспондент УНН.

Причиною прийняття ухвали стосовно переносу справи стала відсутність обвинуваченого, стан здоров'я якого, як повідомив адвокат, посилаючись на висновки медиків, не є прийнятним для відвідування судового засідання.

Також захисник О.Рябова повідомив, що в обвинуваченого виявлена низка психічних захворювань, а сам екс-беркутівець постійно знаходиться під дією психотропних препаратів.

Попри намагання адвоката перенести слухання на довший термін, суддя призначила розгляд справи на завтра, 6 жовтня. Також зазначимо, що свідчення О.Рябова будуть розглянуті судом в режимі відеоконференції з СІЗО, де він знаходиться у цей час. Нагадаємо, колишнього беркутівця О.Рябова звинувачують у жорстокому вбивстві двох жінок у січні 2012 року.

Згідно позиції обвинувачення, він за допомогою кухонного ножа убив та розчленував тіла двох жінок, які мали перед ним боргові зобов'язання, після чого тіла вивіз на смітник. Зауважимо, що обвинувачений вже мав судимість за вбивство. В разі, якщо вину О.Рябова буде доведено, йому загрожує довічне позбавлення волі.

Додати коментар

Захисний код
Оновити