На Тернопільщині затримали злодія, який обікрав квартири на Прикарпатті

86cbd6b30baae43b17b36c2abdb9b741e4c93eb9

Тернопільські правоохоронці затримали "на гарячому" квартирного крадія, який здійснив низку крадіжок на Прикарпатті, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу обласної поліції.

В ході проведення слідчих дій при співпраці оперативників обох областей з’ясувалося, що зловмисник причетний до вчинення серії крадіжок у Івано-Франківську. Починаючи з травня цього року, чоловік обікрав щонайменше трьох івано-франківців.
У одному випадку зловмисник шляхом розбиття вікна проник у квартиру франківчанки, звідки викрав плазмовий телевізор та золотий ланцюжок з хрестиком. У двох інших епізодах крадіжок злочинець таким самим способом проник до помешкання 61-річного місцевого мешканця, звідки викрав телевізор та ноутбук, а з помешкання 36-річного потерпілого, викрав 5 тис. гривень, 7 тис. доларів США та телевізор.
Під час чергової крадіжки, вчиненої на Тернопільщині, крадія затримали з речовими доказами. Ним виявився 40-річний мешканець Закарпатської області, який неодноразово притягувався до відповідальності за вчинення подібних крадіжок. В ході слідчих дій встановлено, що викрадені речі чоловік збував на місцевих ринках, а грошові кошти витрачав на своє дозвілля.
Зловмисника затримано в порядку ст.208 КПК України. Крім того йому оголошено про підозру вчинених злочинів в т.ч. у Івано-Франківську. Судом обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Наразі підозрюваний перебуває у СІЗО м.Чорткова Тернопільської області.

Додати коментар

Захисний код
Оновити