Коцаба хоче стати першим заступником голови ОДА

13702276 1030779950305254 1351343788 o

Журналіст та блогер Руслан Коцаба, якого обвинувачували у державній зраді і перешкоджанні діяльності ЗСУ, подає документи на конкурс на посаду першого заступника голови Івано-Франківської ОДА.

Про це Руслан Коцаба повідомив на своїй сторінці у Фейсбук, пише Курс.

"Ну що ж, нарешті вирішив зізнатися у треш-флешмобі під назвою "Як чесно влаштуватися на держслужбу". Отже, повідомляю, що подаю у понеділок, у встановлені законом терміни, перелік документів, аби прийняти участь у конкурсі на посаду першого заступника голови ОДА", – пише Коцаба.
Коцаба каже, що братиме участь у конкурсі заради журналістського розслідування.
"Розслідування мало би підтвердити чи спростувати всенародну думку, що в укрсучвладу влаштовуються виключно пожиттєві невдахи або ж аморальні бариги-бізнесюки, аби використовувати цю саму владу як бізнес-інструмент для блискавичного і казкового збагачення" :)
Коцаба зазначає, що із вимогами до кандидатів (освіта, досвід, кваліфікація, ранг) у нього все в порядку, тому і прийняв таке прішення.
"Всі чомусь вважають мене антисистемним бунтарем, послідовним критиком укрсучвлади, не відаючи при цьому, що у свої 50 рочків я досить тривалий час очолював на обласному рівні різноманітні державні установи столичного підпорядкування, – переважно екологічного спрямування. Галстуки ще десь у шафі збереглися, а костюм можна і купити, раз таке діло... Цей журналістський експеримент, бо ж бачимо, як Петро Порошенко формує свою вертикаль і яким чином, для прикладу, став його кум Луценко Генпрокурором… Невже куми вже закінчилися? Хоч, з іншого боку, чому б не скористатися можливістю показати власну мотивацію на служіння суспільству, лідерські навички, небайдужість і відповідальність перед Україною, вміння організовувати щось, окрім критики, і, нарешті, як би пафосно це не звучало – принциповість, рішучість, вимогливість при прийнятті рішень, дипломатичність, системність, аналітичні здібності, самоорганізацію та орієнтацію на розвиток, вміння працювати в стресових ситуаціях і, головне, чесність і патріотизм! Ніби нічого не забув з особистих мотивацій? ;)NEVSEREMOS"

Додати коментар

Захисний код
Оновити