Скандальний івано-франківський депутат-«свободівець» Скиданчук, якого судять за корупцію, хворіє тільки в день суду?

14081401 1053365041380078 1473835065 n

Колишній інженер ЄРЦ Василь Скиданчук сьогодні вже вдруге не з'явився на судове засідання в зв'язку з тим, що перебуває в лікарні. Журналісти вирішили провідати його.

Як повідомляли ЗМІ, Василю Скиданчуку інкримінують адміністративне порушення, пов'язане із корупцією, передбачене ч. 1 ст. 172-7 КупАП. Та своєї вини він не визнає.

На сьогоднішньому засіданні адвокат передав суду довідки з лікарні, де пояснюється, що Скиданчук знаходиться на стаціонарному лікуванні в Центральній міській клінічній лікарні у відділенні терапії.

Прокуратура та адвокат Скиданчука в зв'язку з цим попросили перенести розгляд справи. Суд відклав розгляд справи до 5 жовтня.

Після цього активісти та журналісти пішли в лікарню на Мазепи, щоб провідати Скиданчука. Медсестри у відділенні довго не могли знайти в списках його прізвище. Пошукавши у реєстраційних журналах, таки знайшли.

"Певне, приходить тільки на день", – сказала одна медсестра іншій.

Відвідувачів попросили почекати, сказали, що пан Скиданчук зараз у лікаря. Через якийсь час навідали його у палаті. Був одягнений у штанах, туфлях та сорочці, на столику біля ліжка ніяких ліків.

"Ви Василь Скиданчук", – перепитали у нього. "Не впізнали?" – відповів він журналістам.

Пан Скиданчук відмовився давати будь-які коментарі щодо стану здоров'я. Сказав, що на попереднє судове засідання не з'явився за порадою лікаря. "Він (лікар – ред.) порадив мені уникати стресів", – сказав Скиданчук. Цього разу така ж причина.

Нагадаємо, після того, як Василь Скиданчук був звільнений з МІУК, він зайняв посаду головного інженера ДМП "Івано-Франківськтеплокомуненерго".

Як писали ЗМІ, інженери комунального підприємства "Єдиний розрахунковий центр" (зараз КП "Муніципальна інвестиційна управляюча компанія") Віктор Синишин і Василь Скиданчук заснували підприємства "Станіслав ІВ" і "Галичина ІВ", які отримували підряди в ЄРЦ.

Зокрема, Синишин донедавна був у співзасновниках ТОВ "Станіслав ІВ", а Скиданчук – ТОВ "Галичина ІВ". Після того, як КУРС оприлюднив цю інформацію, імена інженерів МІУК у державному реєстрі зникли зі списку засновників цих підприємств.

Також Віктор Синишин та Василь Скиданчук є депутатами Івано-Франківської міської ради від партії ВО "Свобода".

Додати коментар

Захисний код
Оновити