Найбільший прапор України розгорнуть в Івано-Франківську на День Незалежності

43239

Найбільший прапор України розгорнуть в Івано-Франківську на 25-ту річницю Дня Незалежності України завтра, 24 серпня.

Про це проінформували у прес-службі Івано-Франківської ОДА, повідомляє УНН.
Завтра, 24 серпня, в області відбудуться святкування 25-ї річниці Дня незалежності України. З нагоди урочистостей на Вічевому майдані о 10.00 транслюватиметься привітання Президента України Петра Порошенка з нагоди 25-річчя незалежності України. Хвилиною мовчання згадають загиблих за незалежність України.
О 13.00 центральними вулицями Івано-Франківська пройде урочиста хода в українському строї (пл. І. Франка — вул. Незалежності-Вічевий майдан). Згодом, о 14.00, відбудеться молебень за Україну та урочисті вітання представників обласної та міської влади.
О 15.00 — пройдуть урочистості та святковий концерт “У нас єдина доля — ім’я їй Україна”.
Завершаться святкові заходи розгортанням найбільшого Державного прапора України (флешмоб з нагоди 25-ї річниці Дня незалежності України) на площі Івана Франка.
Також, як повідомили кореспонденту УНН в прес-службі Патрульної поліції Івано-Франківської області, про забезпечення громадського порядку під час проведення урочистих заходів дбатимуть близко 500 правоохоронців та 100 службовців Нацгвардії.
Нагадаємо, щорічно, 23 серпня, українці відзначають День Державного Прапора України — одного із національних символів держави. Цього дня вже традиційно на Вічевому майдані в Івано-Франківську о 9.00 відбулась офіційна церемонія підняття національного стягу, у якій взяли участь представники влади, громадських інституцій та жителі обласного центру. Також сьогодні об 11.00 розпочалась урочиста 8-а сесія обласної ради.

Додати коментар

Захисний код
Оновити