В Івано-Франківську сесія міської ради не обійшлася без скандалів. ВІДЕО

14089635 1051983174851598 833066860 n

Сьогодні в Івано-Франківську відбулася сесія міської ради, яка розпочалася з нагородження учасників АТО. Однак, меру і депутатам, святкову атмосферу зберегти не вдалося, оскільки двоє бійців відмовились від медалей міського голови "За чесність і звитягу", жбурнувши їх в сторону Марцінківа.

Причиною такого вчинку стала нещодавня заява Руслана Марцінківа на центральному каналі, в якій він заявив, що франківські бійці АТО – це «будівельна мафія».


Не оминули увагою і питання скандальної забудови промзони на вулиці Макогона. На засідання завітали мешканці прилеглих мікрорайонів, які вимагали скасувати рішення міської ради про дозвіл на розробку детального плану території на цій вулиці. Один з опозиційних депутатів підготував та запропонував внести відповідне рішення до порядку денного. Однак депутати таку пропозицію не підтримали. Тож мешканці з кривами «ганьба» вийшли з зали.
Також активісти, які прийшли на сесію, вимагали скасувати рішення про створення КП «Муніципальна варта», яке обійдеться міському бюджету, щонайменше, в один мільйон гривень. Проте, як і в попередньому випадку – це не принесло жодних результатів.

Додати коментар

Захисний код
Оновити