Останні події:
У Карпатах рубають ліси під виглядом "санітарних чисток"? ВІДЕО... | Обласна конференція УКРОПу ініціює відкликання з депутатів місцевих рад: депутата Рожнятівської райради Миколи Сухоцького та депутата Івано-Франківської міськради Ігоря Саварина... | У Карпатах знаходиться засекречена радіолокаційна станція... | Жахлива правда про Івано-Франківський хлібокомбінаті від його співробітника... | Сміття Хмельницького. Інвестори і обіцянки-цяцанки... | З ухилення від призову прикарпатець отримав рік умовно... | На Івано-Франківщині засуджено ґвалтівника 19-річного хлопця... | На Прикарпатті роботу силовиків перевели в режим "можливої терористичної загрози"... | В одній із прикарпатських церков вивісили список боржників, які не здали гроші на ремонт храму. ФОТО... | У Франківську прокуратура почала розслідування щодо службовців міськради, які надали землю під забудову на Макогона... |

Скандальний свободівець, який напав на журналіста, продовжує очолювати апарат ОДА. ВІДЕО

Скрипничук

Прикарпатський «свободівець» Скрипничук, який в неадекватному стані напав на журналістів, й не думає складати депутатський мандат.

Нагадаємо, що в червні, під час проведення фестивалю «Порто-Франко Гогольфест», керівник апарату обласної ради депутат обласної ради екс-очільник обласної ради Василь Скрипничук перебуваючи у дуже нетверезому стані напав на знімальну групу ОДТРК «Карпати».

Під час конфлікту скандальний Скрипничук, спілкуючись по телефону із іншим «свободівцем» головою обласної ради Олександром Сичем, послав останнього на «х…».

Така поведінка високопоставленого чиновника викликала хвилю обурення серед прикарпатських активістів і політиків, які вимагали, щоб Сич негайно звільнив Скрипничука із займаної посади, і щоб «Свобода» відібрала у нього депутатський мандат.

Щоб якось залагодити ситуацію Сич відправив скандального чиновника у відпустку із можливістю подальшого звільнення.

Пройшло вже майже два місяця із часу тих подій, усе затихло, а інформації щодо звільнення чиновника-п’яниці не має й досі. Мабуть такої інформації громадськість й не дочекається, адже Скрипничук є 1958 року народження, і буде усіма правдами й неправдами тягнути до пенсії. Тобто можна з упевненістю говорити про чергову популістичну заяву Сича.

Як видно із фото, у Скрипничука не вистачило совісті й мужності скласти і депутатський мандат. Під час сьогоднішньої сесії він спокійно стоїть у залі серед своїх більш порядних по фракції колег Піцуряка й Загурського.

У світлі останніх подій у Івано-Франківську, де місцева «Свобода» на чолі з одіозним мером Марцінківим намагається протягнути скандальне будівництво для людей кримінального авторитета «Пупса», складається враження, що нинішня «Свобода» є нічим іншим як реінкарнацією банди Януковича – «Партії регіонів».

Додати коментар

Захисний код
Оновити