Останні події:
У чиновника з Прикарпаття правоохоронці проводять обшук... | Олександр Шевченко закликав колег з парламенту ухвалити закони щодо створення Дорожнього фонду: Ці законопроекти зупинять "дерибан" на дорогах ... | Тіньовий бізнес тернопільських депутатів... | Франківська прокуратура оскаржуватиме в суді рішення міської ради з приводу скандальної забудови... | Івано-франківський "Пресмаш" у вирі корупційних справ... | Переселенець з Донбасу "накриміналив" на Прикарпатті, проте замести сліди злочинів йому не вдалося ... | Ігор Насалик задекларував дев'ять автомобілів за минулий рік... | Підозрюваного у вбивстві прикарпатського студента знайшли через вісім місяців у Мукачевому... | Конфлікт навколо незаконних забудов в Івано-Франківську набирає обертів. ВІДЕО... | Одіозну прикарпатську суддю Царевич, яка переслідувала майданівців, таки звільнять з посади?... |

Івано-франківські пенсіонери вчинили скандал меру Марцінківу

IMG 00301

4 липня, відбувся особистий прийом громадян міським головою Івано-Франківська Русланом Марцінківим.

Жителі вул. Набережної скаржились на роботу маршруту №26А та вимагали повернути старий маршрут №11, пише ГК.

Так, з квітня він курсує за схемою:

вул. Микитинецька – Незалежності – Січ. Стрільців – Орлика – Новгородська – Галицька – Пасічна – Обласна лікарня; зворотний напрям: Обласна лікарня – Пасічна – Галицька – Набережна – Берегова – Довга – Бельведерська – Орлика – Мазепи – Гординського – Чорновола – Сахарова – Коновальця – Січ. Стрільців – Незалежності – Микитинецька.

За словами франківців, автобуси 26А ходять нерегулярно і дуже рідко. Кажуть, в управлінні транспорту і зв’язку їх запевняють, що бачать як рухаються автобуси цього маршруту, однак вони їх на своїх вулицях не бачать. Крім того, людям не вигідно ними їхати, тому ці автобуси їдуть завжди майже порожні.

Відтак невдоволені мешканці пропонували повернути старий маршрут №11, додати йому зупинок та позначити «СТ».

Начальник управління транспорту і зв’язку Олег Ганчак намагався щось пояснити людям, однак ті його не надто уважно слухали та перебивали.

«Ходив автобус. Люди вийшли на Василіянок, поїхали по Жукова (тепер – вул. Пулюя), по Набережній і приїхали. Хто сідає з ним на АС-2? Він порожній їде і летить, як “гончий пес”. Його ніхто не видить. Раз в середу, коли я записалася на прийом, то він о 16:00 їхав і там їхала одна людина», – зазначила одна з мешканок вул. Набережної.

Ганчак запропонував особисто завтра зранку перевірити, як їдуть автобуси цього маршруту. Однак така пропозиція не надто сподобалась людям. Вони все одно вимагали повернути старий маршрут, а розмова вже давно перейшла на підвищені тони. Мешканці Набережної не могли зрозуміти, чому не можна відновити такий звичний та зручний для всіх маршрут. Мовляв, так буде вигідніше і їм, і перевізнику.

Впродовж тривалого часу міський голова Руслан Марцінків не втомлювався запитувати, коли Ганчаку прийти та проінспектувати маршрут, а люди не втомлювалися вимагати повернути старий маршрут. Врешті-решт, після довгих суперечок, домовилися, що завтра о 10:00 Олег Ганчак прийде на вул. Набережну, щоб перевірити, як їздять автобуси цього маршруту. Повернути старий маршрут мер та начальники управління транспорту так і не погодилися.

Додати коментар

Захисний код
Оновити