Вирок у справі франківського “різника”: стоматологу присудили довічне ув’язнення

IMG 0708

17 червня, в Івано-Франківському суді завершили розгляд резонансної справи про вбивства та розчленування, в яких обвинувачують стоматолога Ігоря Вуйціва та його подружку Юлію Бойко.

Суд, після довгого зачитування вироку, присудив: довічне ув’язнення. А Юлії Бойко – три роки роки і домашній арешт, пише ГК.
Варто додати, що прокурор під час дебатів просив суд призначити обвинуваченому Вуйціву довічне ув’язнення, а також шість років для його спільниці – Бойко – з яких три роки – за зберігання наркотичних засобів. Із прокурором погодилися і потерпілі, а також їх правозахисники.
Нагадаємо, 29-річного Ігоря Вуйціва обвинувачували у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст.115 п.13, ч.2 ст.115, ч.1 ст.396, ч.1 ст.310 («Про навмисне вбивство»), а його подругу Юлію Бойко притягують до відповідальності за ч.1. ст.396 КК («Заздалегідь не обіцяне приховування тяжкого чи особливо тяжкого злочину»).

Потерпілі подали цивільний позов на матеріальну та моральну компенсації у розмірі більше 700 тисяч гривень для кожної сторони.

Також матері по-звірячому вбитих чоловіків вимагали, аби підсудного ув’язнили довічно, а його співмешканка отримала максимальний термін, адже жінки переконані, що без її участі не обійшлось.

Втім, ані Вуйців, ані Бойко своєї провини в суді не визнали.

Додати коментар

Захисний код
Оновити