В Івано-Франківську затримали чоловіка з іграшковою зброєю

maxresdefault11111111325423523

На вулиці Чорновола люди звернули увагу на чоловіка в камуфляжній формі, який ніс через плече великий автомат. Як з’ясували в поліції автомат був іграшковим.

Однак, через спротив патрульним, чоловіка затримали, повідомляє Патрульна поліція Івано-Франківська.
На “102” надійшов виклик, що по вулиці Чоновола йде чоловік у військовій формі з автоматом. Патрульні зреагували і приїхали на виклик. Вони зрозуміли, що автомат

Як стверджують очевидці, чоловік зовнішньо був схожий на атовця – кремезний, у армійських черевиках і камуфляжних штанах. Через плече він ніс великий чорний автомат. Коли перехожі підійшли до нього, він показав їм якесь посвідчення і пішов собі далі.

Коли ж прибули патрульні, вони зрозуміли, що автомат іграшковий, тож попросили чоловіка заховати його, щоб не провокувати перехожих. Однак чоловік не реагував на зауваження патрульних, і патрульні прийняли рішення затримати його. Патрульні викликали військову службу правопорядку. Виявилося, що чоловік не військовий, але брав участь в бойових діях. Також на місце пригоди приїхав і його адвокат. Чоловіка відвезли у міське відділення поліції для пояснення.

Додати коментар

Захисний код
Оновити