В Івано-Франківську не буде концерту "Потапа і Насті". У місті – траур

ffff

Сьогодні, 21 квітня, в Івано-Франківську мав відбутися концерт дуету “Потап і Настя”. Його скасували через оголошений у місті траур.

Як повідомляв Зміст, 20 квітня під Красногорівкою на Донеччині помер 46-річний боєць 14-ї окремої механізованої бригади ЗСУ Бистров Андрій Олександрович.
Сьогодні міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків підписав розпорядження про обмеження розважальних заходів 21 квітня 2016 року.
"З метою належного вшанування світлої пам’яті Бистрова Андрія, учасника бойових дій в зоні АТО, керуючись статтею 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні": Рекомендувати підприємствам, установам і організаціям усіх форм власності, що діють на території міста Івано-Франківська, а також об’єднанням громадян обмежити проведення 21 квітня 2016 року розважально-концертних заходів, спортивних змагань та внести відповідні зміни до програм місцевого радіо та телебачення", – йдеться у документі.
Під дію розпорядження потрапив і концерт гурту "Потап і Настя". Квитки можна повернути у касі театру, повідомляє адміністрація.
Нагадаємо, проти їхнього концерту виступили кілька громадських організацій Івано-Франківська.

Додати коментар

Захисний код
Оновити