В Івано-Франківську пройде всеукраїнський культурний проект «Українські філософи»

rxdraOVRE84

17 квітня, в обласній бібліотеці імені І.Франка відбулося відкриття виставки та презентація проекту «Українські філософи».

Ця виставка є результатом досліджень філософів Культурної асоціації «Новий Акрополь». Виставка є всеукраїнським проектом і після Івано-Франківська помандрує до Києва та інших міст України.


«Інтерес до осмислення минулого зростає пропорційно до масштабу зрушень, що відбуваються в актуальному житті суспільства, - процитувала у своєму виступі Вілена Горського викладач КА «Новий Акрополь» в місті Києві та Національного педагогічного університету ім. М. Драгоманова Наталя Маршева. - Це осмислення пов’язано з потребою самовизначення себе, свого народу в просторі й часу для усвідомленнясутності власного "Я" і того місця, яке посідає і мусить посісти мій народ у світі, що змінюється».


Виставка складається з 20 друкованих на тканині стендів, які знайомлять з основними ідеями української філософської культури доби Київської Русі та Епохи Відродження.


Організатор виставки Олександр Дутка від КА «Новий Акрополь» запрошує всіх бажаючих відвідати виставку, що триватиме до кінця травня та інші тематичні заходи:

15.05.2016 – Лекція «Григорій Сковорода: мандрівка за щастям»

22.05.2016 - Франко-квест

29.05.2019 – Лекція«Іван Франко: упошукахсуспільногоідеалу»

Початок усіх заходів о 15:00


Виставка працює за розкладом роботи бібліотеки. Вхід вільний.

oRpvdspdWAo

Додати коментар

Захисний код
Оновити