Чому інспектори франківської муніципальної інспекції патрулюють вулиці групами?

munic-inspekcija

Івано-франківські муніципальні інспектори ходять групами для “психологічної підтримки”

В Івано-Франківську за час роботи нових муніципальних інспекторів з благоустрою їм ніхто не заважав та не застосовував фізично силу.

Про це на прес-конференції повідомила головний фахівець сектору Муніципальної інспекції з благоустрою Вікторія Сімановська, передаєСтаніславське ТБ.

“Робота припала мені до смаку, адже мені не байдужа доля міста. Звичайно, бувають труднощі, зауваження, бо ми тільки почали свою роботу. В нас всі активні, всі старанні і всі проводять роз’яснювальну роботу. Будемо сподіватися, що мешканці міста розумітимуть нас”, – сказала пані Сімановська.

За словами головного фахівця, у робті інспекторів трапляються різні випадки. Мовляв, є законослухняні люди, які йдуть на компроміс. Є такі, які проявляють свої емоції та невдоволення. Але загалом, випадків насильства щодо Мунціипальної інспекції зафіксовано не було.

На питання, чому інспектори завжди ходять групами, а не патрулями по дво-троє людей, начальник інспекції Михайло Яцків пояснив, що таким чином інспектори морально підтримують один одного у складних ситуаціях.

Додати коментар

Захисний код
Оновити