На Прикарпатті з'явився клон партії Президента

630xNx144e3a

На початку березня Івано-Франківська територіальна організація партії “Блок Петра Порошенка” змінила свою назву на Івано-Франківську територіальну організацію партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність”.

«Партія Блок Петра Порошенка "Солідарність" - європейськи орієнтована партія. Ми будемо відходити від назви БПП до "Солідарність", - так прокоментував цю ситуацію лідер фракції партії “Блок Петра Порошенка” у Верховній Раді Юрій Луценко.

1234fr

Мабуть, в перспективі за задумом ідеологів Партія Блок Петра Порошенка "Солідарність" мала стати просто «Солідарністю».

Проте, це реалізувати вже не вдасться.  Адже 11 березня головним управлінням юстиції в Івано-Франківській області було зареєстровано Івано-Франківську обласну організацію Політичної Партії “Солідарність”.

«Відповідно до Закону України “Про політичні партії в Україні” та на підставі рішення установчих зборів Івано-Франківської обласної організації Політичної Партії “Солідарність” від 19.02.2015, рішення Президії Політичної ради Партії від 20.02.2015, наказую: зареєструвати Івано-Франківську обласну організацію Політичної Партії “Солідарність”», - йдеться в наказі № 20/9 від 11 березня 2015 року, підписаного головним начальником управління В. Кавацюком.

Отож, на теренах Прикарпаття є вже дві партії, які мають у назві  слово «Солідарність». Це може викликати певні незручності для прикарпатців під час місцевих виборів, якщо назви цих двох політичних структур будуть занесені до виборчих бюлетенів.