Останні події:
Комунальники "б'ють на сполох" через аварійність двох франківських монументів. ВІДЕО... | Увага! У службі оперативного реагування Івано-Франківського МВК змінили номери телефонів... | Віталій Мерінов: «В міському спорткомітеті необхідні зміни керівництва»... | Олександр Шевченко: Міська влада палець об палець не вдарить, щоб дофінансувати вулицію Набережну. ВІДЕО... | На "Буковелі" пройшов Чемпіонат України з лижного слоупстайлу... | Франківський пологовий будинок показали у телепрограмі “Абзац”. ВІДЕО... | Прикарпатці біля ЦВК протестували проти об’єднання територіальних громад. ВІДЕО... | У Франківську на площі Міцкевича змінено організацію дорожнього руху. ФОТО... | В Івано-Франківській облдержадміністрації скорочують посади... | Мер Івано-Франківська оприлюднить прізвища СБУшників, котрі видають себе за бійців АТО, щоб отримати землю. ВІДЕО... |

Тетяна Монтян: Коцабі було зроблено захоплюючу пропозицію

11051831 697988460313138 7301919032094509083 n

Тетяна Монтян у "Facebook" поділилась з читачами інформацією про судову справу опального журналіста Руслана Коцаби. Покритикувала суди та правоохоронців Прикарпаття. Також адвокат розповіла про перебування журналіста в СІЗО.

"ПРО КОЦАБУ ТА ШАКАЛІВ З СБУ ТА МІСЦЕВОГО СУДУ. Насправді по справі як не було ніяких новин, так і немає. Руслан просто сидить і чекає, що ж там вирішать щодо нього Наливайченко та Ко в Києві.

Місцеве слідство нічого не робить і, судячи з усього, не збирається, хоча і вихвляються, що ось-ось передадуть справу до суду. Руслану було зроблено захоплюючу пропозицію погодитись на обмін по схемі, аналогічній тій, по якій обміняли Захарчука (http://www.telekritika.ua/daidzhest/2015-03-03/104428), але він з презирством відкинув цю ганебну пропозицію. Сам факт такої пропозиції свідчить, між тим, про те, що гебня не дуже жаждєт процесу, на якому безглузде обвинувачення розглядатиметься в суді по суті. Можна собі уявити, з яким "нетерпінням" судді місцевого суду чекають на цю справу.

Голова суду спритно з’їхав з теми, взявши участь в обранні Руслану запобіжного заходу та убезпечивши себе цим від участі в розгляді справи по суті. Бо життя таке бентежне; влада в Україні міняється майже так часто, як в Малинівці, і потрапити незабаром під обратку, як зараз судді Печерського та Окружного амінсудів - мало хто прагне. Але тим часом суд відмовився повернути кошти, які належать матері Руслана (про що є всі необхідні документи), які були поцуплені гебнею під час обшуку та оголошені "речовими доказами". "Речовими доказами" чого, цікаво - міфічної "зради Україні" чи "перешкоджання діяльності Збройних Сил"?

Мене порадувало те, що Руслан в адекваті, бадьорий і веселий настільки, наскільки можна бути бадьорим та веселим в СІЗО, а отже, плани гебні щодо його зламу та деморалізації з тріском провалилися. Люди на вулицях у Франіку впізнавали мене, просили передати Руслану привіт та дякували, що ми не боїмося виступати публічно проти зграї притирочних хунтят, і висловлювали сподівання, що скоро ця мразь звалить кудись з України. Так що чутки про повальне безумство місцевих мешканців сильно перебільшені. Сам Руслан передає вітання та подяку всім, хто пам’ятає про нього та підтримує",- написала Монтян.

Додати коментар

Захисний код
Оновити