Шановні друзі! Ми маємо унікальну можливість творити наш інформаційний ресурс разом! Якщо Ви відзняли цікаве відео, фото, опишіть подію та надішліть матеріал на електронну пошту: . Спробуйте себе у ролі репортера! З повагою команда Інтернет - ресурсу "ЗМІСТ".

 

" Талановиті, цікаві , перспективні..."

qclk3GGFr8E
Починаючи писати дану статтю одразу у пам'яті з'явився вислів , а саме: коли хороше буде довго, то воно набридне надто швидко і стане звичайним. Таланти ніколи не набриднуть. І наш портал є не лише регіональним.

Працюючи з людьми на всеукраїнському рівні я кожного дня знайомлюся із цікавими особистостями. Саме таким є молодий футболіст Роман Юдін. Полтавчанин Роман недивлячись на свої двадцять з гаком років вже встиг захищати такі команди як київське "Динамо", дніпропетровське "Дніпро" , останнім осередком голкіпера стала сімферопольська "Таврія", де Роман пильнував ворота молодіжної збірної , яку на професійній мові спортсмена називають "дубльованим складом".
Сьогодні Романа вперто кличуть закордон . Зарубіжжя засипало футболіста пропозиціями. Натомість, спортсмен ще вагається із чіткою відповіддю, адже один хибний крок у кар"єрі Романа може вартувати йому дорогого. 
Приватне життя корінний полтавчанин тримає за сімома замками. До так би мовити"футбольних"гулянок ставиться скептично, хоча як і будь-який молодий хлопець відвідує певні заклади,але обмежується 30ти хвилинами перебування у вищезгаданих.
На даний момент Рома сильно хвилюється за долю Криму, адже від політичної ситуації залежить і подальша доля його колег, друзів з колишньої команди "Таврія".
Що ж, як справжні патріоти портал ЗМІСТ бажає Роману залишитись в Україні, та захищати синьо-жовті кольори . Адже не дуже радує, коли перспективні,талановиті спортсмени реалізовують себе за межами рідного краю."

автор статті: Марися Томашевська