Чоловік довів, що в його закладі живе привид

pryvid

    Унікальне відео, що зафіксувало білу тінь, яка рухалась по коридору, виглядає як кадри науково-фантастичного трилеру, насправді воно було зазняте камерами відео нагляду.

    Як стверджує власник пабу, в якому з’явився привид, після перегляду цих жахливих кадрів він вже не сумнівався в тому, що його заклад в Лланеллі на заході Уельсу відвідують потойбічні істоти, інформує news.еizvestia.com.
49-річний Девід Ленглі-Еванс сказав, що не міг повірити, коли вперше побачив щось напівпрозоре в його передпокої. Тепер чоловік має намір запросити експертів в області надприродного щоб з'ясувати, що це було.
    На відео привид, мабуть, з'явився знизу, перш ніж придбати більш щільну білу форму і почати рости.
«Я бачив це раніше своїми очима, але тепер у мене є докази і люди не зможуть відмахнутися від мене, назвавши психом », - заявив Ленглі-Еванс журналісту Mail Online.
У всьому, що пов'язано з явищем мешканців потойбічного світу господарі звинувачують древній підвал свого пабу, який був побудований близько 1830.
«Я часто розважаю наших постійних клієнтів, розповідаючи їм про дивні і дивовижні пригоди, які трапляються у нашому закладі. Я чув голоси, бачив кулі і всілякі потойбічні речі », - продовжує господар пабу.
    Чоловік не заперечує, що нерідко поява привидів на камерах викликана причинами, які важко пояснити. Наприклад, це може бути стовп пилу або комаха всередині камери. Однак він упевнений, що у нього в пабі живе справжній привид. Як стверджує чоловік, він відчуває це, однак пояснити цього не може.