Зірка «Татусевих доньок» вразила своєю фігурою

1403847383 1

19-річна актриса Ліза Арзамасова, відома по ролі Галини Василівни Васнєцової в серіалі «Татусеві доньки», помітно подорослішала.

Останнім часом дівчина рідко виходила в світ і раптова поява красуні на світському заході викликала ажіотаж і бурхливі емоції у фанатів комедійного серіалу.

Варто відзначити, що Єлизавета ніколи не прагнула до зіркових тусовок і всіляко уникала масових заходів. Мало того, актриса приходила на зустрічі з колегами і представниками ЗМІ разом з мамою, яку вона вважає рідною і близькою людиною у своєму житті. Втім, скромний спосіб життя не заважає дівчині залишатися на плаву і зберігати свої позиції в рейтингу найбільш затребуваних кінозірок.

1403847348 2

Днями Єлизавета з'явилася на церемонії вручення премій «Аванс» і підтримала перспективних акторів-початківців. Арзамасова не удостоїлася якихось нагород, зате отримала на свою адресу масу компліментів. Перше, на що звернули увагу шанувальники - помітно виріс бюст. Плаття в підлогу з тонким поясом на талії підкреслило жіночні форми актриси. Фанати сподіваються, що дівчина не вдавалася до допомоги пластичних хірургів і не буде наслідувати приклад багатьох світських левиць.

 

Джерело: u-news.com.ua

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".