В Америці стартує нове телешоу про жінок, які народжують у дикій природі

449611 20140606193231

Молоді батьки, які вирішили відмовитися не тільки від допомоги під час пологів, але і вважали за краще, щоб їх чадо з'явилося на світ далеко від цивілізації, стануть зірками нового телешоу.

Героями шоу, що отримав назву "Пологи в дикій природі", стануть чоловіки і жінки, які вирішили, що їх дитина має бути народжений в красивому і відокремленому місці без втручання лікарів і сучасних технологій. На створення шоу компанію Lifetime надихнув ролик на YouTube, який показує жінку, що народжує біля тропічного струмка. Однак, на думку деяких критиків, такі шоу можуть створити небезпеку для матерів і їх немовлят, повідомляє FederalPost.

"Цікаво, що відбувається, коли найскладніший етап у житті жінки стає по-справжньому диким і майбутні батьки вирішують, що пологи винні пройти без сторонньої допомоги на відкритому повітрі?" - Йдеться в прес-релізі.

Виробники сподіваються, що шоу буде користуватися популярністю як у тих, хто вважає, що пологи повинні проходити в стаціонарі, так і у тих, хто допускає можливість домашніх пологів.

Як кажуть у телекомпанії, серед героїв шоу будуть люди, які стають батьками не в перший раз, однак і за ними будуть спостерігати фахівці.

"Ми приймаємо крайні заходи обережності, щоб переконатися, що матері і діти перебувають у безпеці, - заявив старший віце-президент Lifetime Елі Лерер. - Наша присутність на цих пологах зробить їх набагато безпечніше, ніж якщо б вони робили це самостійно ".

Проте критики переконані, що після перегляду шоу знайдуться пари, які вирішать, що можуть повторити все побачене в домашніх умовах, пише Mail Online. Це означає, що ці вразливі люди можуть опинитися в ще більшій небезпеці ніж ті, хто подивився документальне відео про самостійне народженні на природі.

Ролик, розміщений YouTube-користувачем Birthinnature, зібрав неймовірні 20 мільйонів переглядів. На відео, яке було опубліковано в лютому, відображений процес пологів від початку до кінця. Жінка, що родить знаходиться на березі струмка в оточенні членів своєї сім'ї.

Нагадаємо, 3 липня під час концерту рок-гурту The Rolling Stones на фестивалі Гластонбері мешканка британського міста Лестера Хайді Уессон народила дитину.

 

Джерело: newsru.ua