Янукович підробляє літературним негром у Донцової

yanukovych-viktor-frdorovych

Четвертий президент України Віктор Янукович, який зараз знаходиться в Ростові-на-Дону, пише книги для російської письменниці Дарії Донцової. Про це повідомляє “Литературная Россия”.

Під час розслідування творчості і побуту російської письменниці, проведеного журналістом видання Мстиславом Вишгородським, йому в руки потрапили фінансові звіти про оплату товарів та послуг. Серед пунктів звітності найцікавішими виявились перекази грошей протягом березня-травня 2014 року на ім’я Януковича В.Ф. у філію “Сбербанку Росії” в Ростові-на-Дону.

 

“Виявляється Віктор Янукович, який часто писав книги, будучи президентом України, і далі продовжує цим займатись, перебуваючи у вигнанні в Росії, – пише Мстислав Вишгородський. - Відповідно до документів, починаючи з середини березня цього року Янукович тричі отримував гонорари за свою літературну діяльність на замовлення Дарьї Донцової. Двічі це були оплати з позначкою “Аванс”, а третя оплата, 23 травня, проводилась із нотаткою “ЗП + Премія за оперативність”. Загалом за ці два з половиною місяці за свою письменницьку роботу Віктор Янукович отримав 344 тисячі рублів [майже 10 тисяч доларів - ред.].”

 

За цей час Віктор Янукович написав жіночий детективний роман “Империя наносит ответный удав”. Ця книга, авторства Дарії Донцової, вийде вже цієї осені, пише видання.

 

За інформацією Вишгородського, зараз Янукович працює над новою книгою для Донцової під робочою назвою “Золотой бутон”.

 

Джерело: uareview.com