Видавництво зашифрувало у книзі інформацію про скарб

sokrovisha

Читач, який першим розгадає шифр, закодований на сторінках нового роману американського письменника-фантаста Джеймса Фрея, зможе знайти скарб, схований в громадському місці, повідомляє УНН із посиланням на видання USA Today.

Розмір скарбу становить мільйон доларів в золотих монетах. Роман вийде у видавництві HarperCollins 7 жовтня 2014 одразу в 36 країнах.


Героями роману Фрея, яким відкривається нова книжкова серія видавництва, є 12 підлітків, кожному з яких належить знайти скарби і вирішити долю людства. Разом з книжкової серією з'являться відеоігри та фільм. Права на екранізацію роману вже викупила компанія 20th Century Fox. Продюсерами картини виступлять Вік Годфрі і Марті Боуен, які працювали над вампірською сагою "Сутінки".


Письменник Джеймс Фрей відомий фантастичними романами для підлітків, зокрема, серією книг "Лоріенська сага", написаної спільно з Джобі Хьюзом під псевдонімом Піттакус Лор.

 

Джерело: unn.com.ua

Додати коментар

Захисний код
Оновити

2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".