Секс впливає на робочі здібності людини - вчені

353 1311250098

Чим більше людина займається сексом, тим більше вона заробляє.

 До такого висновку дійшли німецькі вчені.

Дослідження проводилося серед респондентів у віці 26-50 років. Так, з'ясувалося, що працівники, які займаються сексом чотири рази на тиждень і частіше, заробляють майже на 5% більше колег, які не такі активні в ліжку. А ті, у кого інтимне життя повністю відсутнє, отримують на 3% менше грошей, ніж співробітники, які вдаються до любовних утіх хоча б раз на рік.

Як нагадують німецькі вчені, згідно з прийнятою ієрархії потреб людини, також відомої під назвою піраміда Маслоу, перш ніж досягти особистісного зростання людині слід задовольнити свої базові потреби. У їх числі і секс. Якщо цього не зробити, то надалі людині буде складно діяти на повну силу.

Але як вважає сексолог Юлія Варр, не тільки регулярний секс впливає на кар'єрне зростання, але і, навпаки, успіхи на роботі сприяють налагодженню статевого життя.

"Якщо людина отримує більше, у нього з'являється більше можливостей, більше причин гарно виглядати, подобатися протилежній статі, зав'язувати різноманітні контакти. В результаті як життєва активність, так і сексуальна цієї людини вище, і тому контактів у нього значно більше. Тому заробляйте гроші - а секс налагодиться", - порадила Варр.

Вчені також з'ясували, що люди, які частіше займаються сексом, більш здорові. Вони менше страждають від артриту, діабету і захворювань серця.

Джерело: life.pravda.com.ua