Дарт Вейдер збирається перейменувати Україну, а Крим обіцяє повернути за три дні

bpicturepicture 5692732254531 21560

Найфантастичніший кандидат в президенти України Дарт Вейдер в інтерв'ю розповів "Сегодня", що, в разі перемоги, своїм першим указом перейменує України в Першу українську галактичну імперію з імператором на чолі.

Зареєстрований під ім'ям одного з героїв фантастичної саги "Зоряні війни" за прикладом фільму введе в Україні мова ситхів (був прийнятий як містичний мову ордена після того, як темні джедаї поневолили расу ситхів. - ред.). А в День сміху на 1 квітня він побажав Україні, щоб з ними прибуло сало.

Гроші на заставу для реєстрації кандидатом у президенти в ЦВК Дарту збирала вся країна. "З грудня мої штурмовики збирали гроші мені на внесок практично по всій країні - з прозорими скарбничками ходили по містах. Брали не більш 1 грн з людини", - сказав Вейдер. І взагалі, в президенти йде не він, а загіпнотизований їм людина.

"Так як у мене немає паспорта, я ввів в гіпноз одного громадянина України, який поміняв у своєму паспорті свої ПІБ на мої. Потім я вселив йому, що він повинен йти в президенти. Тепер, використовуючи його, ми йдемо до влади", - пояснив Дарт, сказавши, що незабаром викладе фото паспорта цієї людини.

На відміну від своїх конкурентів, Дарт швидше за всіх поверне Україні Крим - за три дні: "Я зроблю Путіну пропозицію, від якої він не зможе відмовитися. Яке, поки секрет. Але воювати ми не будемо".

Прийшовши до влади, Вейдер буде розвивати золотодобування. Адже зараз, на його думку, багато планети готові міняти будь-які види озброєнь на цей метал. "НАТО не буде - воювати будемо тільки з іншими планетами-сепаратистами, які відмовляться вступати в нашу імперію. У кожній країні будемо проводити референдуми, вводити туди війська і проводити чесні і справедливі вибори. Цього адже вимагає народ!".

А от замість чиновників, крім самого Вейдера, країною будуть правити роботи. Вони, за його словами, не зможуть обдурити і вкрасти.

До речі, популярність до Вейдеру прийшла рік тому після серії акцій протестів: в інтернеті він оголошував себе мером Одеси, з однодумцями намагався взяти штурмом Мін'юст під час протистоянь на Евромайдане, боровся з нелегальними парковками, роздавав киянам сіль і сірники, щоб пережити кінець світу.

Джерело: Сегодня