Гра Престолів може з'явитись на великих екранах

1ip

На тлі хвилювань з приводу майбутнього нового сезону серіалу "Гра престолів" ("Game of Thrones") творець цієї епічної історії сказав, що улюблений серіал може бути перенесений на великий екран.

Вже зовсім скоро, 6 квітня, фентезійний серіал HBO повертається з новими епізодами. А вчора Джордж Р. Р. Мартін припустив, що серіал може знайти нове життя в кінотеатрах, перетворившись на фільм або навіть серію фільмів.

"Все залежить від того, як довго буде йти основний серіал", - сказав Мартін, - "Будемо ми працювати сім років? Або вісім років? Або десять років? Книги стають все більше і більше (об'ємніше). І, можливо, буде потрібно щось сполучне для них, щось з бюджетом в районі 100 мільйонів доларів на двогодинне кіно. Чи знаєте, ці дракони дійсно великі".

Минулого місяця повідомлялося, що серіал HBO завершиться після семи сезонів. Це може дозволити зробити продовження серіалу на великому екрані. Мартін все ще пише,  "Гру престолів" не закінчено. Девід Бениофф і Д.Б.Уайсс рухаються вперед по сюжетній лінії в серіалі значно швидше, ніж пише Мартін. І якщо до сьомого сезону він не закінчить, вони завершать історію так, як він задумав і розповів їм. Але громадськість хоче більше. І якщо Мартін знайде можливість, він цілком може зробити так, що історія, розказана в серіалі, завершиться грандіозним повнометражним художнім фільмом.

Джерело: tvgid.ua